Traducteur assermenté à Tournai

Transtaling, uw vertaler in Doornik en in heel Wallonië

Transtaling, uw vertaler in Doornik en in heel Wallonië, verzorgt algemene, gespecialiseerde en beëdigde vertalingen vanuit het Nederlands en het Engels naar het Frans.

Transtaling garandeert kwaliteit, professionalisme en uiterste nauwkeurigheid. De vertaling van uw juridische en zakelijke documenten vereist een grondige kennis van het recht in combinatie met een grote beheersing van de betrokken talen. Bij juridische vertaling moeten de rechtstermen in het originele document en de vertaling ervan perfect overeenstemmen.

Daarom is Transtaling uw partner voor de vertaling van al uw juridische documenten.

Uw vertaler Engels en Nederlands beschikt over 15 jaar ervaring en staat garant voor professionalisme en optimale kwaliteit voor de vertaling van al uw documenten van het Engels / Nederlands naar het Frans maar ook van het Frans naar het Engels / Nederlands.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan uw eisen te voldoen. Bovendien bepalen we alleen deadlines waarvan we zeker zijn dat we ze kunnen nakomen.

De beëdigd vertaler is een erkend specialist waardoor het werk een echte officiële waarde heeft. Hij moet een formalisme nakomen waardoor het vertaalde document juridisch overeenstemt met het brondocument. Transtaling, beëdigd vertaler Engels en Frans, zorgt voor al uw vertalingen:

Meer informatie over de vertaaldiensten die uw vertaler in Doornik aanbiedt? Neem dan snel contact op met Transtaling. Bovendien is een offerte gratis!